HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yaka Tipinize Göre Nasıl Kolye Seçmelisiniz?

03-11-2021 14:03
Yaka Tipinize Göre Nasıl Kolye Seçmelisiniz?

YAKA TİPİNİZE GÖRE NASIL KOLYE SEÇMELİSİNİZ?

Mücevher, herhangi bir kıyafetin harika görünmesini sağlayabilir. Eğer, mücevherlerinizi doğru elbiselerle kombinler ve stilinizi doğru yansıtmasına izin verirseniz… Kolye seçiminde dikkat etmeniz gereken en önemli nokta kıyafetlerinizin yaka tipinin nasıl olduğu! Özellikle pırlanta kolye tercihi kıyafetin yaka tarzı ile çok yakından ilgili! İşte, Abgar Özasi’den kıyafetinize göre doğru kolye seçimi için size birkaç öneri:

1 – Asimetrik Kesim Yaka:

Kıyafetinizin yakası göğsünüzün büyük bölümünü kapattığı için kesinlikle kolye takmamanızı öneririz. Mücevher tercihinizi küpeden yana kullanın ve bunun da hafif sarkan pırlanta taşlı bir küpe olmasına özen gösterin. Bu sayede hem kıyafetinizin özelliğini ortaya çıkaracak hem de boynunuz daha uzun görünecektir.

2 – Yuvarlak Yaka:

Kıyafetinizin yakası yuvarlak kesim ise, yakanızla doğru orantılı yuvarlak gelen bir kolye takmanızı öneririz. Kıyafetlerde en çok tercih edilen bu tarz yakalar için boynunuzdan hafifçe aşağı kayan inci bir kolye, muhteşem bir tercih olacaktır.

3- V Yaka:

V yaka bir kıyafeti ince zincirli, ucunda simetrik birden fazla taşı olan bir kolye ile kombinleyebilirsiniz. Parlaklığı ve kesimi ile dikkat çekici , birden fazla taşı olan pırlanta kolye harika bir seçim olabilir…

4- Omuzları Açık:

Yakanız omuzlarınızın üzerine düşen bir kesim ise; zincirli, ucunda büyük bir taş bulunan mücevherler, şıklığınıza şıklık katacaktır.

5- Boğazlı Yaka:

Boynuzu tamamen kapatan, boğazlı yaka bir kıyafet tercih ettiyseniz, uzun ve volümlü kolyeler takmanızı öneriyoruz.

6- Halter Yaka:

Uzun zincirli, ucunda taşı bulunan mücevherler, tam sizlik!

7-Kalp - Straplez Yaka:

Kalp şeklinde, straplez bir elbise giydiyseniz, kolyenizi yakanızın tam ortasına denk getirmeye özen gösterin. Kalbin çukuruna denk gelecek, birkaç sıradan oluşan, taşları sık, yay şeklinde bir mücevher kolye, kıyafetiniz için iyi bir seçim olacak.

8- Düz – Straplez Yaka:

Straplez düz yaka elbisenizi, birkaç sıra irili ufaklı değerli taştan oluşan, yuvarlak kesim bir kolye ile tamamlayabilirsiniz. ! Bu oldukça iddialı yaka için uçlarında farklı pırlantaların bulunduğu birkaç zinciri üst üste de takabilirsiniz.

9-Kare Yaka:

Mücevher seçimi en zor yaka stillerinden biri olan kare yaka için tek sıra halinde göğsünüzün altına kadar inen pırlanta bir kolye tercih etmelisiniz.

10- Kayık Yaka:

Yazın en çok tercih edilen yaka modellerinden biri olan kayık yaka için, chocker model kolyeler ile rahatlıkla kıyafetinizi kombinleyebilirsiniz. Kıyafetiniz ile bütünleşerek sizi yansıtacak, şıklığınıza şıklık katacak mücevherler için Abgar Özasi Daily ve MasterPieces Koleksiyonundan seçim yapabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.